Sean „Diddy” Combs se confruntă cu noi acuzații de abuz sexual și cu 120 de noi procese. Dosarele „fără precedent” vor fi depuse în instanță săptămânile viitoare și includ acuzații atât din partea unor bărbați, cât și a unor femei, care aveau vârste cuprinse între nouă și 38 de ani la momentul când au fost agresate, și care se întind pe două decenii.

Sean „Diddy” Combs, mogulul hip-hop care a fost arestat luna trecută după un rechizitoriu făcut de către un mare juriu federal, se confruntă acum cu și mai multe acuzații de abuz sexual, scrie The Guardian.

Marți, Tony Buzbee, un avocat din Texas, a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă, că reprezintă 120 de acuzatori care pretind că au avut parte de un comportament sexual necorespunzător din partea artistului, acuzații care se întind de-a lungul a două decenii.

„Vom expune facilitatorii care au permis această conduită în spatele ușilor închise. Vom urmări această problemă, indiferent cine implică dovezile”, a spus Buzbee în conferința de presă.

„Cel mai mare secret din industria divertismentului, care chiar nu era deloc un secret, a fost în sfârșit dezvăluit lumii. Zidul tăcerii a fost spart acum”, a mai spus avocatul.

Andrew Van Arsdale, unul dintre ceilalți avocați ai reclamanților, a declarat pentru Washington Post că dosarele viitoare au „un domeniu de aplicare fără precedent” și includ acuzații atât din partea bărbaților, cât și a femeilor, care aveau vârsta cuprinsă între nouă și 38 de ani la momentul presupuselor atacuri.

Van Arsdale a adăugat că vor fi depuse 120 de procese individuale în New York, Los Angeles și Miami în săptămânile următoare.

sursa