Un bărbat din Coreea de Sud a mărturisit că și-a ucis prietena și i-a ascuns cadavrul în ciment la 16 ani de când aceasta a fost dată dispărută.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a declarat poliției locale că a lovit-o în timpul unei dispute și apoi i-a asuns corpul.

După ce a lovit-o, bărbatul i-a pus cadavrul într-o valiză, pe care a îngropat-o sub un strat de cărămizi și ciment pe balconul său. Aceasta a rămas acolo neobservată până luna trecută, când un muncitor a descoperit-o în timp ce fora, a relatat presa locală.

Rămășițele care au fost parțial conservate de valiză, au fost identificate, anchetatorii stabilind că aparțin femeii dispărute prin analiza amprentelor. Autopsia a arătat că aceasta a murit în urma unei lovituri cu un obiect contondent la cap.

Corpul femeii a rămas nedescoperit timp de 16 ani

Bărbatul, despre care poliția nu oferă foarte multe informații, nu locuia în apartament când a fost descoperit cadavrul, dar a fost găsit rapid și arestat. Acesta a declarat poliției că locuia cu femeia de aproximativ cinci ani și că după o ceartă care a avut loc în octombrie 2008 a lovit-o cu un obiect în cap.

Apoi a îngropat valiza în care se afla corpul femeii sub un strat de cărămizi și ciment pe un balcon mic de la etajul al treilea, la care se putea ajunge doar dintr-unul dintre dormitoare. Poliția spune că acesta a continuat să locuiască în apartament timp de încă opt ani, înainte de a fi arestat pentru trafic de droguri în 2016. De atunci, proprietarul apartamentului îl lăsase gol, folosindu-l ca spațiu de depozitare.

Femeia, care avea 30 de ani în momentul morții nu a fost dată dispărută de familia sa decât la trei ani după moartea sa, au declarat autoritățile. Aceștia ar fi pierdut legătura cu fiica lor și, atunci când au venit să o caute în Geoje, li s-ar fi spus că aceasta se despărțise de prietenul ei și părăsise orașul.

Abia anul acesta, când proprietarul clădirii a început o serie de lucrări, misterul de 16 ani a putut fi rezolvat. Poliția a declarat că își continuă investigațiile și bărbatul ar putea fi acuzat de crimă.

sursa