Cristiano Ronaldo plănuiește să mai joace un an-doi la Al Nassr, după care să se retragă cu familia în țara sa de baștină, Portugalia. Fotbalistul și partenera sa, Georgina Rodriguez, își construiesc un conac în care să locuiască la revenirea acasă.

Celebrul cuplu a vrut să rezolve și situația celor 5 copii pe care îi au, astfel că au făcut cerere ca aceștia să fie înscriși la o școală exclusivistă, la care învață majoritatea odraslelor celor mai bogați și mai puternici oameni din Portugalia: școala internațională privată britanică „St. Julian”, situată în Carcavelos, regiunea Lisabona. Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au fost văzuți de mai multe ori vizitând facilitățile școlii exclusiviste, scrie as.com. Însă cea mai prestigioasă instituție privată de învățământ din țară a anunțat că nu îi va primi pe copiii fotbalistului.

Ceilalți părinți s-au opus

Și deși motivele respingerii de către centrul de învățământ sunt nedezvăluite oficial, totul indică faptul refuzul că are legătură cu faima mondială a părinților copiilor. Potrivit unei televiziuni portugheze, „neînscrierea copiilor lui Ronaldo la școala „St. Julian” este cauzată parțial de obstacolele puse de unii părinți la directoratul instituției”.

„Informațiile la care am avut acces ne spun că mulți dintre acești părinți, de asemenea puternici, se întreabă dacă școala poate garanta siguranța și intimitatea copiilor lor, având în vedere că presa ar fi în fiecare zi la poarta școlii în cazul în care aici ar învăța copiii celebrului cuplu”, au dezvăluit lusitanii.

sursa