„Partidul Nostru” a luat decizia de a permite desfășurarea lucrărilor de reparație, stopînd temporar activitatea orășelului corturilor.

„Amenajarea orașului este un lucru important, independent de luptele politice, iar reparația bulevardului principal al capitalei trebuie să aibă loc.Aducem mulțumiri enorme și plecăciuni în fața tuturor activiștilor și susținătorilor Amenajarea orașului este un lucru important, independent de luptele politice, iar reparația bulevardului principal al capitalei trebuie să aibă loc” se menționează într-un comunicat de presă.

Partidul speră, că concomitent cu acordul protestatarilor de a da curs solicitării administrației orașului înseamnă că protestele vor înceta, le spunem capilor regimului că greșesc amarnic. „Solicitările noastre rămîn aceleași: dizolvarea Parlamentului, desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate și eliberarea Moldovei din starea de „stat capturat”.

Amintim că, „Orăşelul Victoriei”, al Partidului Socialiștilor și Partidului lui Renato Usatîi, a fost amplasat în fața Legislativului la sfîrșitul lunii septembrie 2015.

Ulterior, socialiștii au declarat că scot corturile pentru o perioadă nedeterminată de timp.