Se va ţine de cuvânt? Primele 3 decrete pe care le va semna Dodon în funcţia de preşedinte

169

Legislaţia care pune pe spatele cetăţenilor miliardul furat va fi anulată. Este primul decret pe care Igor Dodon a promis că-l va semna după ce va fi învestit în funcţia de preşedinte. Cu câteva zile în urmă, Igor Dodon a ieşit în faţa presei şi a enumerat 3 decrete pe care le va semna când va deveni preşedinte.

Astfel, Igor Dodonn consideră că miliardul dispărut din cele 3 bănci trebuie să fie întors de cei care l-au furat şi nu să fie pus pe seama oamenilor. Astfel că el va semna decretul prin care legislaţia cu privire la acest subiect să fie anulată.

Un alt decret va fi cel cu privire la reluarea relaţiilor cu Rusia şi posibilitatea de export a fermierilor moldoveni în Federaţia Rusă. Annterior, el a declarat că prima vizită oficială pe care o va întreprinde în calitate de şef de stat va fi la Moscova.

Cel de-al treilea decret este cel cu privire la anularea Istoriei Românilor şi introdicerea Istoriei Moldovei în şcoli, dar şi lupta cu unioniştii. Tot el a mai spus că-i va retrage cetăţenia moldovenească fostului preşedinte român Traian Băsescu.