Poliția pe urmele consumatorilor de droguri. 2 indivizi reținuți în plină stradă

74

2 indivizi au fost reținuți în plină stradă, fiind suspectați de consum de droguri. Aceștia au devenit suspecți după ce polițiștii au observat că cei 2 se comportă ciudat.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută. Unul dintre indivizi a fost reținut în sectorul Râșcani al capitalei. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 41 ani, originar din comuna Hulboaca.

Cea de-a doua reținere a avut loc în sectorul Buiucani. De această dată, în vizorul polițiștilor a ajuns un adolescent de 17 ani.

În ambele reţineri, poliţiştii au depistat asupra lor pacheţele cu masă vegetală asemănătoare etnobotanicelor. Pacheţelele au fost ridicate şi sigilate în cadrul procesului de documentare conform legii, fiind expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

În depedenţă de rezultatele expertizelor persoanele riscă să fie cercetate penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor şi sancţionaţi cu amendă în mărime de la 4 000 lei la 8 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 100 de ore.