Maia Sandu minte? A ascuns un zbor cu o cursă charter împreună cu Filat. Ce spune Dodon

93

Maia a ascuns un zbor charter de 60 de mii de euro spre Doha unde a zburat împreună cu fostul premier Vlad Filat pe banii de la Banca de Economii. O demonstrează bloggerul Eugen Luchianiuc după ce aseară, în cadrul dezbaterilor electorale de la un post privat de televiziune, socialistul Igor Dodon a demascat acest lucru.

Deşi Maia Sandu a declarat că acest lucru e un fals, Luchianiuc a adus anumite dovezi. Potrivit lui, în hotărârea de Guvern este stipulat că zborul urma să fie operat Chişinău-Doha-Chişinău. La întoarcere însă, de la Doha avionul a zburat la Bruxelles.

„Dacă tot a apărut tema cu privire la aviație.

Pe data de 10-12 decembrie 2012 o delegație a Guvernului RM a fost în Doha. Componența nominală o puteți găsi pe lex.justice.md

Acolo îi găsiți și pe Maia Sandu și pe Vasile Popa, unul dintre cei mai buni bodigarzi ai Moldova și actual ”voluntar” la #pas.

Din Doha, deja cu o delegație mult mai restrânsă din care făcea parte și Maia Sandu, Premierul Moldovei a plecat spre Bruxelles. De acolo s-a reîntors în Chișinău.

Pe tot perimetrul acestui triunghi Chișinău-Doha-Bruxelles-Chișinău deplasările erau efectuate cu următorul avion:

avion

Eu nu înțeleg motivul de ce Maia Sandu bagă mâna în foc pentru faptul că deplasarea a fost achitată de către Guvern știind bine că avionul nu s-a întors în Chișinău dar a zburat spre Bruxelles și știind faptul că hotărârea de guvern a fost adoptată la 2 săptămâni de la zbor.

Chiar în hotărârea de Guvern este stipulat acest fapt.

Dragă presă, #maiavețioșansă să vă informați corect. Hai, utilizați-o. Puneți capul și sursele în mișcare.

Pe urmă, când veți da din nou cu oiștea în gard veți mai cere șanse.

E noapte din nou în Moldova.

Later add: Special pentru ”presă” – vreți mai multe detalii? Adresați-vă la Fiba Air. E avionul lor”, a concluzionat bloggerul.