Liderul „DA” i-a adresat un mesaj de intimidare Speakerului Candu: „Băiete, te vei pârli”

84

Andrei Năstase continuă campania electorală murdară. De această dată, candidatul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr a încercat să-l intimideze pe preşedintele Parlamentului Andrian Candu. El i-a trimis un mesaj pe o reţea de socializare. “Tare te vei pîrli, băiete!”, i-a scris Năstase lui Candu pe  facebook.

nastase

Andrian Candu a comentat gestul lui Năstase tot pe facebook. El îl consideră unul huliganic şi mitocănesc, “nedemn pentru un om care pretinde că vrea să conducă o ţară, dar nu-şi poate controla nervii şi recurge la astfel de gesturi isterice”, a scris Candu pe facebook, ataşând o fotografie a mesajului primit.

„Mă întreb, ce l-a deranjat mai tare, faptul că mă aflu în SUA şi m-am întâlnit cu înalţi oficiali americani, printre care şi şeful Congresului SUA, locul unde a regizat el acea „rezoluţie” falsă‎ şi eu i-am stricat tot show-ul electoral? Sau poate l-a deranjat interviul meu, care a apărut în presa internaţională în care spun că anumiţi candidaţi sunt finanţaţi de ruşi? Asta da, îi confirm, există bănuieli rezonabile că în campania lui sunt bani din această zonă. Dar toate la timpul lor…”, a adăguat Candu.

Preşedintele Parlamentului a spus că va cere colegilor săi de partid să depună o sesizare la CEC, pentru ca aceasta să stabilească cum se încadrează acțiunea a lui Năstase în legislaţia electorală.