Fiul şi şoferul primarului de Comrat reţinuţi pentru proxenetism şi turism sexual

72

Fiul şoferul primarului municipiului Comrat au fost reţinuţi de poliţişti şi mascaţii de la Fulger. Aceştia sunt suspectaţi de proxenetism şi turism sexual.

Potrivit poliţiei, timp de jumătate de an, timp în care forţele de ordine au documentat activitatea lor, suspecţii publicau anunţuri pe un site specializat de anunţuri cu conţinutul: „Masaj erotic de neuitat, Masaj plin de pasiune, adorabilă domnișoară face cunoștință cu un bărbat”. Astfel, suspecții au recrutat mai multe tinere, pe care le vindeau clienților cu suma  de 1000 de lei pentru o oră de masaj erotic și servicii intime.

Totodată, oamenii legii au identificat 6 fete cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani care au fost impuse să se prostitueze.

Bărbații sînt suspectați de complicitate, prin intermediul capului grupării au organizat şi pus la dispoziția unei delegații din Turcia, două tinere care au oferit servicii sexuale contra plată.

Reţinerea are loc după ce anterior a fost reținută o femeie de 46 de ani, domiciliată în regiunea transnistreană, care s-a dovedit a fi capul acestei grupări şi alţi 4 complici cu vîrste cuprinse între 25-40 ani.

Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, riscă pedeapasă cu închisoare de pînă la 7 ani.