Dezbateri cu scandal. Ghimpu s-a luat la harţă cu Năstase: Te știu de mititel, când duceai gazete lui Voronin, Dodon sau Plahotniuc

196

„Tu ai dus gazete lui Voronin și lui Dodon, și lui Țopa, și lui Plahotniuc i-ai dus gazete. Eu te știu de mititel, când erai iată așa, și pe tine și pe frati-tu. Cunosc foarte bine. Taci mai bine, dacă tăceai, filosof rămâneai”. Asta i-a reproşat candidatul PL Mihai Ghimpu lui Andrei Năstase după ce ultimul l-a acuzat că ar profana ideea de unire cu România. S-a întâmplat în cadrul dezbaterilor electorale de la Pro TV la care cei 2 au participat.

Năstase l-a acuzat pe Ghimpu că ar profana ideea de unire întrucât sondajele arată că el are puţină susţinere din partea alegătorilor.

„Vreau să-l între pe Mihai Ghimpu. Dumneavoastră nu vi se pare că profanați ideea Unirii având în sondajele dumneavoastră 0,8% susținere? Nu vi se pare că faceți o profanare a unuia dintre cele mai sfinte idealuri a câtorva generații, a fratelui dumneavoastră…”, i s-a adresat Năstase lui Ghimpu.

„Taci, că nici nu meriți la talpa lui. Lasă-l pe fratele meu în pace!”, a ținut să-i răspundă Ghimpu.

De menţionat că Andrei Năstase a părăsit cursa electoral pentru fotoliul de preşedinte în favoarea candidatului comun Maia Sandu.