Democraţii au sesizat CEC în legătură cu campania pe care o duce Năstase

62

Partidul Democrat a depus astăzi o sesizare la Comisia Electorală Centrală unde le cere instituţiilor abilitate să se pronunţe asupra campaniei murdare pe care o duce Andrei Năstase, candidatul PPPDA. Mai exact, este vorba despre mesajul expediat lui Andrian Candu, pe care preşedintele Parlamentului îl consider unul de intimidare şi califică acţiunile lui Năstase drept huliganice. Totodată, PD a expediat şi Procuraturii Generale o astfel de sesizare în care cere oamenilor legii să verifice cât de legale sunt acţiunile lui Năstase.

”Considerăm comportamentul reprezentantului Platformei DA ca fiind unul care nu se încadrează în normele legale ale unei campanii electorale corece şi decente. Cerem celor două instituţii să anlizeze manifestările ilegale repetate ale candidatului menţionat şi să se expună”, se spune în sesizarea PDM.

De asemenea, ”atragem atenţia opiniei publice asupra comportamentului deviant, abuziv şi agresiv al lui Andrei Nastase, cel care pretinde să fie votat pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. Atragem atenţia şi asupra comportamentului unor reprezentanţi ai Platformei DA, care zilnic se dedau la manifestări huliganice în timpul acţiunilor electorale ale contracandidaţilor, se arată în sesizare.

111