“Satul viitorului” – un nou proiect lansat de fundaţia lui Vlad Plahotniuc chiar în satul său de baştină

87

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a lansat un nou proiect de modernizare a satelor din întreaga ţară. “Satul viitorului” va fi chiar localitatea în care acesta a copilărit, satul Grozeşti, raionul Nisporeni. Despre aceasta, Vlad Plahotniuc a comunicat pe pagina sa de facebook.

„Satul viitorului, un proiect lansat chiar în locul unde am copilărit. Am petrecut o duminică frumoasă în satul copilăriei şi adolescenţei mele, în Grozeşti. Aici am lansat un nou proiect al Fundaţiei Edelweiss “Satul viitorului”, prin care ne dorim să stimulăm modernizarea satelor din întreaga ţară. În Grozeşti, prima etapă a acestui proiect a constat în amenajarea unui teren din centrul satului, transformarea lui într-un parc frumos şi modern, care include şi un loc de joacă pentru copii”, a scris fondatorul „Edelweiss”, Vlad Plahotniuc.

plahotniuc5

La Grozeşti, Plahotniuc s-a întâlnit şi cu consătenii săi. Acesta s-a arătat plăcut surprins de faptul că locuitorii satului sunt mulţumiţi de schimbările făcute de Guvern, dar şi de faptul că preţurile nu cresc neargumentat.

plahotniuc3

„Voi continua să-mi ajut satul, aşa cum am făcut-o mereu. Dar nu mă voi limita doar la satul meu, de aici am dat startul. Împreună cu Edelweiss vom continua proiectul «Satul viitorului” cu proiecte de modernizare şi în alte sate din țară”, a subliniat Vlad Plahotniuc.

plahotniuc_1

plahotniuc4