Combinatul de Vinuri „Cricova” organizează mîine, în premieră în Moldova, o sărbătoare inedită dedicată roadei și vinului, informează curentul.md

Conform unui comunicat, participanții la “Cricona MUST Fest” vor avea parte de o excursie gratuită prin beciuriurile Cricova, proiecții de film la cinematograful subteran precum și multe alte surprize. Atmosfera va fi completată cu degustări de vinuri, bucate tradiţionale, târguri de artizanat, ateliere de creaţie, dar şi de un concert superb al celor mai renumite formaţii moldoveneşti – Lăutarii şi Zdob şi Zdub. Toate acestea într-un decor vinicol subteran extraordinar!

Menționăm că biletele se vând pe iTicket şi costă 150 de lei. Dacă comandați mîine atunci vă va costa 200 de lei. Copiii cu vârsta de până la 12 ani, însoțiți de părinți, pot intra gratuit la eveniment.

Pe durata desfăşurării festivalului “Cricova MUST Fest” va fi asigurată o cursă de transport specială, cu o frecvenţă de 15 minute, în intervalul orar 12.30 – 00.00. Transportul va fi marcat cu autocolanta Must Fest, şi va avea ca punct de pornire staţia de vizavi de Circ. Preţul unei călătorii va fi de 5 lei.