Dorin Chirtoacă este astăzi omagiat, edilul împlinește 38 de ani. De ziua sa, primarul și-a lua concediu. Deocamdată nu se știe unde își va petrece Dorin Chirtoacă vacanța, însă anul trecut acesta a ales să meargă pe litoralul din Bulgaria.

Atunci, primarul a fost suprins pentru prima dată în compania unei tinere, despre care ulterior s-a aflat că este jurnalista Anișoara Loghin. La sfârșitul lunii august 2015 primarul a cerut-o de soție în Piața Marii Adunări Naționale de ziua Limbii Române.
Din 17 iunie 2007 este primar general al municipiului Chișinău, obținând victoria cu 61,17% în fața candidatului comunist Veaceslav Iordan. Astfel, la ai săi 29 de ani pe atunci, Dorin Chirtoacă devenise cel mai tânăr primar al unei capitale din Europa.
În 2009, Chirtoacă a participat la ambele scrutine pentru alegerile parlamentare, fiind primul pe lista de candidați ai Partidului Liberal, însă ulterior a renunțat la mandatul obținut pentru a-și continua activiteata de primar de Chișinău. În 2011 a fost reales în funcția de primar, învângându-l în turul doi de scrutin pe socialistul Igor Dodon.

La alegerile locale din Chișinău din 14 iunie 2015, în primul tur de scrutin el a acumulat 37,52%, fiind urmat de Zinaida Greceanîi (din partea Partidului Socialiștilor) cu 35,68%. Cei doi s-au confruntat direct pe 28 iunie 2015 în turul doi de scrutin, Chirtoacă obținând 53,54% din voturi și câștigând cel de-al treilea mandat consecutiv de primar al municipiului Chișinău.
În mai 2016 acesta s-a căsătorit cu jurnalista Anișoara Loghin.