Marian Lupu susţinut de 400 de primari din toată ţara. „Republica Moldova are nevoie de un președinte patriot”

58

400 de primari din toată ţara au lansat un apel de susţinere a candidatului la prezidenţiale din partea Partidului Democrat, Marian Lupu. Aceştia şi-au exprimat susţinerea şi îndeamnă oamenii să-l voteze pe Lupu.

“Republica Moldova are nevoie de un preşedinte patriot şi apropiat de oameni, experimentat şi implicat, unificator şi pacificator. Există un singur candidat care corespunde acestui profil şi anume domnul Marian Lupu. De aceea noi ne exprimăm susţinerea totală pentru domnul Marian Lupu în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie. Fiecare vot dat domnului Lupu este un vot cu folos pentru viitorul Moldovei, un vot pentru dezvoltarea ţării, pentru drumul ei european”, se arată în declaraţia de susţinere a lui Marian Lupu.

În declaraţia înaintată de către primari, anume Marian Lupu ar fi candidatul care ar asigura pe viitor calea spre integrarea în UE.

”Mă bucur că suntem mulți la număr. Astăzi, venim cu o solicitare către cetățeni – să acorde un vot de încredere lui Marian Lupu, candidatului PDM la alegerile din 30 octombrie. Are toate capacitățile necesare unui lider de țară, care va munci pentru binele oamenilor”, a punctat Alexandru Botnari, primarul de Hîncești.

Marian Lupu le-a mulţumit pentru suportul acordat şi i-a asigurat că, din postura de Preşedinte, va avea o colaborare bună cu aleşii locali pentru a soluţiona problemele oamenilor. ”E foarte important este acest sprijin, pentru că sunt oameni aleşi direct de către popor. Voi stabili o relaţie specială de comunicare cu primăriile şi cu comunităţile locale şi voi trata cu multă atenţie și grijă subiectele cu interes major pentru localităţi.”, a spus Marian Lupu.

La reuniunea primarilor au fost prezenţi preşedintele Parlamentului, Andrian Candu şi premierul Pavel Filip, care au reiterat importanţa unei colaborări bune dintre autorităţile statului în beneficial cetăţeanului.

2