Incendiul de pe strada Uzinelor a fost stins. Pompierii au luptat cu focul mai bine de 31 de ore

59

Incendiul de pe strada Uzinelor din capitală a fost stins. După mai bine de 31 de ore, pompierii au reuşit să stingă flăcările aseară.

Localizarea a fost dată după prânz, iar în scurt timp după aceea, 4 echipe de pompieri au intrat în interiorul clădirii şi au stins focul din interior.

Ulterior, salvatorii au încercat să găsească femeia de 44 de ani, angajata depozitului pe care familia sa a dat-o dispărută după incendiu. A fost antrenată şi o echipă de pompieri chinologi care au încercat să găsească femeia. Victima este de negăsit în continuare.

La momentul izbucnirii flăcărilor, femeia se afla în interiorul depozitului şi, împreună cu o colegă de-a sa încercat să găsească ieşirea ca să se evacueze. La un moment dat, ea  s-ar fi pierdut prin fum, iar de atunci nimeni nu a mai văzut-o.

Ieri, la locul tragediei au venit rudele femeii în speranţa ca aceasta va fi găsită nevătămată.

Incendiul a izbucnit vineri dimineaţa la etajul 4 al depozitului. Nu se ştie deocamdată ce anume se afla în interior, însă se pare că erau materiale uşor inflamabile, fapt ce a făcut etrem de dificilă intervenţia salvatorilor. În operaţiunea de stingere a focului a murit la datorie Ivan Nogailîc, şef al uneia dintre echipele care au internenit la faţa locului. El avea 28 de ani, era căsătorit şi avea 2 fetiţe gemene de 4 anişori. Ivan va fi înmormântat mâine, în satul său natal, cu onoruri militare.