Criminalii au acţionat cu precizie şi au dispărut fără urmă de la faţa locului. Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marţi. Cuplul parcase maşina alături de blocul în care locuiau şi, deodată, doi indivizi au început să tragă în automobilul lor.

Mai mulţi oameni care locuiesc în regiune au spus că au auzit împuşcăturile şi strigătele victimelor. Aceştia însă s-au temut să se apropie. Poliţia moscovită a deschis un dosar în acest caz şi îi caută pe criminali. Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil, este vorba de un omor la comandă.

Life.ru scrie că tinerii erau căsătoriţi. Este vorba de Andrei Komisarov şi Larisa Tarnavski. Tânărul a fost inginer de succes la o companie de construcţii turcească şi şi-a dat recent demisia pentru a-şi deschide propria afacere. „Andrei Komisarov a fost inginer de succes la Firma de construcţii turcească “Renaissance Construction”. Recent, el a demisionat şi şi-a început propria afacere. Larisa Tarnavski, tănăra din Republica Moldova, l-a ajutat în ultimele luni. Cei doi s-au ocupat de renovarea şi construcţia unei clădiri, dar şi de desfacerea materialelor de construcţii. Andrei Komisarov a participat si la construcţia complexului “Moscow City”, a spus o sursă apropiată anchetei”, potrivit life.ru.

Oamenii legii spun că una dintre principalele versiuni este omorul la comandă. Crima a fost comisă luni noapte, la ora 02:00. Cei doi agresori au aşteptat ca cei doi soţi să parcheze maşina ca să-i atace. Indivizii au tras trei gloanţe în bărbat şi două în femeie.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al R. Moldova nu a confirmat dacă tânăra este originară din R. Moldova.