Dezbateri electorale: Marian Lupu şi Igor Dodon se întâlnesc astăzi unul la unul

87

Candidații la funcția de președinte înaintați de Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor, Marian Lupu și Igor Dodon, se vor confrunta într-o dezbatere în formatul „unu la unu”. Aceasta va avea loc astăzi pe „teritoriu neutru”, fiind organizată de Agenția de Presă „Infotag”.

„Campania electorală pentru alegerile prezidențiale a intrat pe ultima sută de metri. Candidații la postul de Președinte la Republicii Moldova, Președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon și Președintele Partidului Democrat Marian Lupu și-au exprimat disponibilitatea de a participa la confruntări publice pe o platformă neutră, pentru a dezbate 1 la 1 problemele țării. Ținând cont de interesul sporit al societății, Agenția de presă «INFOTAG» a decis să acorde această platformă pentru dezbateri publice”, anunță Infotag.

Reamintim că anterior, candidatul PDM, Marian Lupu, a emis o declarație potrivit căreia principalul său oponent politic și dușman este Igor Dodon. Acesta a adăugat că se va confrunta doar cu candidatul socialiștilor.

„Eu am arătat clar că am scopul e să contracarez planul extern de schimbare a cursului european al Moldoveni și proiectul subversiv de federalizare a țării. De aceea, adversarul viitorului european al țării și al statului unitar moldovenesc este și adversarul meu. Exponentul planului antieuropean și al proiectului de federalizare este, în mod evident, candidatul Partidului Socialiștilor”, a declarat atunci Lupu.

Dezbaterea electorală va putea fi vizionată live și pe www.subiectul.md